Accomodatie

De Villa

In onze comfortable salons kunt u van de sfeer van de Villa genieten. Er zijn genoeg familiespellen om samen met het gezin een avond te vermaken naast een knetterende open haard en met een goed glas streekbier, wijn of iets anders.
Villa Les Olivettes beschikt over meerdere kamers – allen voorzien van een ruime badkamer – waar u kunt verblijven na een ontspannen dag. Wij zijn één met de natuurlijke omgeving en bieden rust en ruimte voor u als gast. Omdat wij deze natuurlijke ervaring voorop hebben staan, beschikken wij niet over tv’s op de kamer. U kunt wel gebruik maken van gratis Wi-Fi.Iedere ochtend zorgen wij voor een stevig ontbijt met diverse streekproducten.

Reserveer nu een kamer in de Villa via onze Tarieven pagina!

 

De Herberg

Naast de Villa staat onze Herberg, een eenvoudige accomodatie voor groepjes, gesitueerd boven de stallen. Deze biedt 2 slaapkamers, waarvan één voor 6 personen en één voor 8 personen, voorzien van zowel stapelbedden als single bedden. Er is een ruime verzamel badkamer aanwezig in de gang, met meerdere douches voor onze gasten. Onderlaken met hoofdkussen en kussensloop zijn voorzien. Een eigen handdoek en slaapzak meenemen is hiervoor vereist. Handdoeken en slaapzakken kunnen ook tegen een klein bedrag worden gehuurd.

Ontbijten en eventuele avondmaaltijden worden verzorgd in onze knusse taverne naast de Herberg. Onderweg lunchen? Wij bereiden ook lunchpakketten voor op aanvraag!

Reserveer nu een plaats in de Herberg via onze Tarieven pagina!