Our Mérens horses

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

mtb

Orion

Orion is een van de broers uit de ruinengroep. Hij is een van de kleinste van de kudde, maar ook een van de stoerste! Met zijn lange manen en mooie hoofdje is hij het fotomodel van de groep. Orion behoort ondanks zijn formaat tot een van de snelste paarden, hij loopt graag vooraan en is erg temperamentvol. Orion houdt wel van een grapje op zijn tijd en dat maakt hem geschikt voor de gevorderde ruiter.

 
 
 
 
 
 

mtb

Picasso

Picasso is een van de broers uit de ruinengroep. Picasso is een lief en sociaal paard waardoor hij snel een band creëert met zijn ruiter. Hij is prettig te rijden en heeft comfortabele gangen. Hij werkt graag, maar houdt ook van een lekker hapje gras onderweg. Picasso heeft een leider nodig, en wil graag een beetje duidelijkheid. Zodra je een match bent met Picasso gaat hij voor je door het vuur en is geen berg te hoog voor deze stoere jongen.

 
 
 
 
 
 

mtb

Oscar

Oscar is nog niet zo heel lang lid van de kudde. Samen met zijn broer Joal is hij sinds 2015 in ons bezit. Hij is een paard met veel kwaliteit en houdt van het samenwerken met zijn ruiter. Hij laat zich altijd van zijn beste kant zien en is een van de favorieten van onze klanten. Oscar doet alles wat je van hem vraagt, hij vind het heerlijk om aan het werk te mogen en is graag op pad met zijn ruiter en kudde.

 
 
 
 
 
 

mtb

Noé

Noé is een van de broers uit de ruinengroep. Hij is zelfverzekerd, kalm en erg betrouwbaar. Het is een paard die weet hoe de dingen gaan tijdens een rit, deze zekerheid geeft hij ook door aan zijn ruiter. Noé is het paard dat je het gevoel geeft de hele wereld aan te kunnen! Hij past zich uitstekend aan het niveau van zijn ruiter aan. Wil je rustig aan doen? Dan zorgt hij voor een rustig ritje. Maar ook voor een beetje meer actie moet je bij Noé zijn!

 
 
 
 
 
 

mtb

Joal

Joal is nog niet zo heel lang lid van de kudde. Samen met zijn broer Oscar is hij sinds 2015 is ons bezit. Voordat Joal bij ons kwam wonen had hij een tijdje stil gestaan. Het werken in de bergen was vrij nieuw voor hem. Inmiddels is Joal getraind en goed in conditie! Hij vind het heerlijk om met de kudde er op uit te trekken en is erg slim. Joal heeft een uitstekend richtingsgevoel hij weet altijd de weg terug naar huis.

 
 
 
 
 
 

mtb

Quastar

Quastar is een van de broers uit de ruinengroep. Hij houdt van een lekker vlot tempo en loopt graag vooraan, wat hem ideaal maakt voor de gevorderde ruiter. Quastar voelt zich zelfverzekerd op de moeilijkste paden en begeleidt moeiteloos zijn ruiter en de rest van de kudde omhoog bij een steile klim. Tijdens de galop houdt hij wel van een sprintje en laat hij graag zien hoe snel hij is.

 
 
 
 
 
 

mtb

Santiago

Santiago is een van onze jongste ruinen. Hij is altijd voor een ritje te porren en werkt hard. Hij is heerlijk en makkelijk te rijden, met een gevorderde ruiter vind hij het fijn om een flinke galoppade te maken in het weiland en laat zich dan van zijn beste kant zien. Santiago is erg gehoorzaam en vind het prettig om een goede connectie te krijgen met zijn ruiter. Behandel hem met respect en Santiago is jouw vriend voor vandaag.

 
 
 
 
 
 

mtb

Qrak

Qrak is een van de broers uit de ruinengroep. Hij kan je stabiliteit bieden die je nodig hebt tijdens een rit. Qrak zorgt goed voor zijn ruiter en houdt veel rekening met zijn berijder. Hij voelt zich op zijn gemak in de kudde maar loopt ook graag voorop. Qrak is een oplettend paard en is voorzichtig. Hij is recht door zee en erg ijverig, hij loopt vlot door maar wil je wat rustiger aan doen is dat ook prima voor hem.

 
 
 
 
 
 

mtb

Joueur

Joueur is ons ultieme Mérens paard. Qua bouw, looks en formaat voldoet hij perfect aan de rasstandaard. Hij is klein van stuk maar ontzettend sterk! Hij werkt graag samen met zijn ruiter, en stelt de ruiter al snel op zijn gemak met zijn lieve karakter en mooie ogen! In de bergen voelt hij zich thuis en doet altijd zijn best om zijn ruiter met volle teugen te laten genieten van de rit.

 
 
 
 
 
 

mtb

Nana

Nana is onze lieve en trouwe merrie. Zij heeft een rustig en koel karakter en zo weet zij snel haar ruiter op zijn gemak te stellen. Onze lieve Nana is een echte knuffel en wordt graag vertroeteld, een echt meisjes paard! Tijdens de tochten transformeert zij tot een echte “tomboy” en stapt stoer achter de rest van de kudde aan. Zij past goed op haar ruiter en zorgt ervoor dat jullie samen een fijne rit hebben.