Seasonal Specials

Winter arrangementen


mtb
Sneeuw promotie
Afkomstig uit de Pyreneeën, onze ‘Black Beauties’ zijn er gek op, ze feesten in de sneeuw. We bieden dus meerdere winterritten aan in de maanden december en januari. De bijzondere sfeer van de ijzige Ardeense bossen is zeer uniek. Neem uw rust bij een knisperend haardvuur en geniet van onze lokale gerechten.
Kerst en Nieuwjaar
Nog niet bedacht wat te doen met de feestdagen? In onze Villa Kakelbont organiseren we een feestelijk Nieuwjaarsweekend met heerlijke diners speciaal voor onze gasten.

Voorjaars arrangementen


Pasen
Kom uit de wintersleur voor een heerlijk vrolijk paasweekend in de villa! We bieden een arrangement met 3 nachten verblijf aan met een culinair paasmenu.
Lees Meer…
Kruiden excursie
In de laatste weekend (in 2021 is het 28 tot 30 mei) van mei organiseert Les Olivettes een speciaal arrangement voor natuurliefhebbers. Laat je onderdompelen in een meditatief weekend met een leerzame middag excursie op zoek naar eetbare planten. De tocht zal wandelend of te paard plaatsvinden. S’avonds wordt de opgedane verzameling met jullie verwerkt in tincturen, jams en zalven.

Zomer arrangementen


Zomer voor jongeren
Iedere zomer in de maand juli organiseert Les Olivettes ruitervakanties voor jongeren in de leeftijd van 15 t/m 23 jaar. Ieder jaar een groot succes waarin we de spannendste avonturen meemaken!

Herfst arrangementen


Herfstweekend voor jongeren
Als de herfst zijn intrede doet, organiseert Les Olivettes een korte ruitervakantie voor jongeren in de leeftijd van 15 t/m 21 jaar. Kom genieten van onze paarden omgeven door de prachtige rode herfsttinten van de natuur! Dit arrangement vindt jaarlijks plaats in het laatste weekend van oktober.

Hubertus feest
De traditionele opening van het jachtseizoen is jaarlijks het hoogtepunt in de heuvelachtige omgeving van de Ardennen. De lokale bevolking organiseert het eerste weekend van november een groot festijn in de bossen. Sluit je aan bij de kerkelijke inzegening van de paarden en rij mee met onze dag- en nachtrit! Na de inzegening een groot vreugdevuur met een warme maaltijd en dranken. Aansluitend een heerlijk avondmaal in de villa met lokale wildgerechten.