Ruitertochten

Voor alle duidelijkheid en met alle respect voor onze kwaliteitspaarden, evenals voor het comfort van onze ruiters melden wij u dat onze trektochten exclusief zijn gereserveerd voor ervaren ruiters: op zijn gemak van de drie gangen zijn, het regelmatig en praktisch beoefenen van het paardrijden en veel ervaring hebben in het buiten rijden. Alle gidsen van Les Olivettes zijn meertalig en kennen de streek als hun broekzak.

Voor onze deelnemers is het belangrijk om te weten dat wij een gewichtslimiet hanteren van 85 kilo. Deze gewichtsgrens hebben wij ingevoerd uit respect voor onze paarden en voor het comfort van de deelnemer. Om onze paarden te beschermen en ervoor te zorgen dat de tochten plezierig blijven houden wij ons streng aan deze limiet, maar wij hebben ook enkele stoere paarden die meer kunnen dragen. Mocht er twijfel bestaan dan kunt u hierover contact met ons opnemen.

  • Min leeftijd: 14 jaar
  • Minimum 4 ruiters
  • Maximum 14 ruiters

Tijdens de halve dagrit zijn we ongeveer 3,5 uur onderweg met de paarden en trekken we de bergen in. Steile afdalingen worden afgewisseld door kabbelende beekjes en uitgestrekte vlakten. Tussendoor maken we een tussenstop om van het uitzicht te genieten. Een waar genot!

Wat de dagritten betreft, zijn we ongeveer 7 uur onderweg met s’middags een uitgebreide lunch, meegebracht door de muildieren. Afhankelijk van het seizoen stoppen we tussendoor voor een pic-nic langs de rivier, een barbecue, of als het weer te koud is een warme maaltijd in een restaurantje in de buurt. Deze tochten zijn daarom niet geschikt voor ruiters die exclusief ‘western’ rijden.

 
p.p.
Halve dagrit
€ 65,-
Hele dagrit (incl. lunch)
€ 125,-

Voor logies in de Villa bestaat er een korting:

 
p.p.
Halve dagrit
€ 55,-
Hele dagrit (incl. lunch)
€ 115,-