Algemene Voorwaarden

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

ALGEMENE VOORWAARDEN
Boekingen en verblijf bij Les Olivettes

Betalingen
Les Olivettes behoudt zich het recht voor om bij niet tijdige betaling de aanmelding voor de ruitervakantie ongedaan te maken.

Aansprakelijkheid
Les Olivettes en haar aangesloten ruiterkamp begeleiders zijn niet aansprakelijk voor vermissing of schade veroorzaakt door de deelnemers aan derden, paarden en persoonlijke uitrusting. De deelnemer zorgt zelf voor een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering. Indien u uw eigen dier meeneemt dient uw dier hierin te zijn inbegrepen.

Roken
Roken in de gebouwen en stallen is verboden.

Risico’s (1)
De deelnemer en zijn of haar ouders of wettelijke vertegenwoordigers zijn op de hoogte van en accepteren het risico dat inherent is aan het berijden van en omgaan met paarden, welk risico voortvloeit uit de eigen energie van het dier en de daarmee samenhangende onberekenbaarheid en welk risico zich kan manifesteren voorafgaand, tijdens en na afloop van de trektochten en ruitervakanties.

Risico’s (2)
Het verblijf en alle paard of niet paard gerelateerde activiteiten gedurende de tochten, arrangementen en ruiterkampen zijn op eigen risico.

Veiligheidshelm
Het dragen van een goedgekeurde veiligheidshelm tijdens het rijden is verplicht.

Fysieke gezondheid
De gezondheid en rijervaring van de deelnemer moeten voldoende zijn om de tochten te kunnen uitvoeren. De deelnemer zijn of haar ouders of wettelijke vertegenwoordigers verklaren hierbij dat hij/zij gezond is of geeft bijzonderheden en gebreken aan bij Les Olivettes of de ruiterkamp begeleiding.

Annulering
Na betaling van de ruitervakantie en het ontvangen van de bevestigingsmail is de vakantie definitief en kan men niet annuleren. Hier dient men een eigen annuleringsverzekering voor aan te spreken.
Bij annulering kan men op eigen verzoek in overleg met Les Olivettes een vervangende deelnemer zoeken.

Voortijdig vertrek
Bij voortijdig vertrek van de deelnemer volgt geen restitutie het kamp- of arrangements geld.

Overmacht
Indien de organisatie van de arrangementen en ruiterkampen door overmacht of onvoldoende deelname hun verplichtingen niet na kan komen, zijn zij gerechtigd het kamp of arrangement te annuleren. Zij zullen de deelnemer hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. Hierbij vindt volledige restitutie van het betaalde bedrag plaats.

Inentingen
Meegebrachte paarden moeten tegen influenza ingeënt zijn, vrij van ziektes en recentelijk ontwormd.

Beeldmateriaal
Tijdens de jeugdkampen en arrangementen kunnen er beeldopnamen worden gemaakt ten behoeve van de promotie van Les Olivettes, mocht u tegen publicatie zijn dan verzoeken wij u dit voor aanvang van het ruiterkamp of arrangement kenbaar te maken.

Ik weet en begrijp de risico’s en aanvaard hierbij uitdrukkelijk dat Les Olivettes en haar begeleiders niet aansprakelijk kunnen worden gesteld voor enige lichamelijke of materiële schade welke direct of indirect voortvloeit uit een mogelijk ongeval tijdens, voor of na het paardrijden. Deze uitsluiting van aansprakelijkheid omvat zowel schade aan de deelnemer, aan diens paard(en), aan derden, aan de paarden van derden, evenals aan enig voorwerp of gebouw.